Ο συνδυασμός αυτός έχει ως στόχο ένα μεγάλο απόθεμα
ενέργειας, βοηθώντας στην γρηγορότερη απώλεια βάρους.
Η διάσπαση των πρωτεϊνών και των σύνθετων υδατανθράκων σε
γλυκόζη επιτυγχάνεται με πολύ πιο αργό ρυθμό, απ’ ότι η διάσπαση των απλών
υδατανθράκων οι οποίοι μετατρέπονται γρήγορα σε γλυκόζη. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μεγαλύτερη παροχή
ενέργειας και καλύτερη-μειωμένη εναπόθεση λίπους.
Ιδανικές αναλογίες
40% σύνθετοι υδατάνθρακες κυρίως λαχανικά
20% σύνθετοι υδατάνθρακες όπως ζυμαρικά (προτιμάτε ολικής)
40% πρωτεΐνες, τροφές με χαμηλά λιπαρά όπως κοτόπουλο ή τόνος
Μέσω τον σωστών αναλογιών πρωτεϊνών και υδατανθράκων επιτυγχάνεται η μεγαλύτερη αίσθηση κορεσμού έπειτα από κάθε γεύμα,
Μακαρόνια Σπανάκι
Τόνος
Για το δείπνο σας προετοιμάστε το
γεύμα με αποφεύγοντας τα ζυμαρικά. Αν το δείπνο σας δεν είναι πολύ αργά το βράδυ τότε μπορείτε να ακολουθήσετε τις παραπάνω αναλογίες.
by Athina Stath